Antena 3 CNN Actualitate Nelu Geneș, tatăl fetei dispărute la Caracal: „Procurorii, judecătorii, polițiștii sunt mână în mână cu traficanții de carne vie”

Nelu Geneș, tatăl fetei dispărute la Caracal: „Procurorii, judecătorii, polițiștii sunt mână în mână cu traficanții de carne vie”

Nelu Geneș, tatăl fetei dispărute la Caracal: „Procurorii, judecătorii, polițiștii sunt mână în mână cu traficanții de carne vie”
27 Iul 2019   •   23:25

Nelu Geneș, tatăl fetei dispărute la Caracal în 1999, a povestit drama care continuă să îl macine și în ziua de astăzi din cauza iresponsabilității dovedite de autoritățile române. Nu a primit nici acum vreo veste despre fiica lui, Geneș Mihaiela Geanina, dispărută cu 21 de ani în urmă. 

„Oare nu a fost prea bine înțeleasă fata aceea de 15 ani? Toate detaliile pe care le-a dat.. E posibil să dai telefon la 112 din curtea unui criminal și poliția să fie la poartă și să nu vadă că a dat foc la haine. Cât de dobitoci să ne creadă. Toate televiziunile din România nu dau altceva decât cazul acestor fete. Sunt alături de familiile îndurerate. 

Nu aș vrea să vorbesc prea mult despre fiica mea pentru că deja sunt răscolit. Mi-a stricat durerea 20 de ani de zile. Geanina a dispărut în 1999. Dragi români, credeți că eu mi-am răpit copilul? Nu eu, ci procurorii, judecătorii, polițiștii, care sunt mână în mână cu traficanții de carne vie”. 

„Am primit un telefon pe fix. Era o voce de fată, a spus „sunt bine, sunt în Italia, lucrez ca menajeră. Îmi aduc aminte tot ce am discutat atunci. Nu mi s-a părut nicio secundă că a fost fiica mea. Nu era fiica mea la telefon”.

Un apel asemănător a primit și familia Alexandrei Măceșanu, chiar în timp ce avea loc crima, în care i se spunea „alo, bună seara, sunt ginerele. Stați liniștiți că fata dumneavoastră e bine, plecăm în Belgia”. De asemenea, familia Luizei Mihaela Melencu, a treia fată dispărută din Caracal, a primit un apel asemănător. 

×
Subiecte în articol: Caracal drama
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close