Antena 3 CNN Actualitate Nestle închide fabrica de la Timişoara. Primarul Robu: Nu se produc drame sociale când o firmă se închide

Nestle închide fabrica de la Timişoara. Primarul Robu: Nu se produc drame sociale când o firmă se închide

Nestle închide fabrica de la Timişoara. Primarul Robu: Nu se produc drame sociale când o firmă se închide
11 Ian 2019   •   19:40

Nestle îşi închide fabrica de la Timişoara, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Timiş a început verificări la companie, instituţia nefiind notificată despre închiderea unităţii de producţie. Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu (PNL), a declarat, după ce a aflat decizia conducerii fabricii Nestle, că îi pare rău de oamenii care vor rămâne fără locuri de muncă, dar că aceştia îşi vor putea găsi job-uri la alte fabrici din oraş.

"Am auzit şi eu că se închide fabrica Nestle, nu ştiu cauza, îmi pare rău că se întâmplă aşa, îmi pare rău de oameni, dar vreau să îi încurajez că, din fericire, la Timişoara se găsesc locuri de muncă. Presupun că e neplăcut să fie în situaţia de a-şi căuta alt loc de muncă. Timişoara este în plină dezvoltare, se creează noi locuri de muncă şi nu se produc drame sociale când o firmă se închide", a declarat Nicolae Robu.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close