Antena 3 CNN Actualitate Netflix anunţă că va introduce reclame. Semnalul de alarmă tras de un senator român

Netflix anunţă că va introduce reclame. Semnalul de alarmă tras de un senator român

Netflix şi-a anunţat acţionarii de viitoarele planuri legate de publicitate. Compania a anunțat și cu cine va lucra în acest scop.

Netflix anunţă că va introduce reclame. Semnalul de alarmă tras de un senator român
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    25 Iul 2022   •   19:07

Netflix nu a detaliat care vor fi preţurile pentru varianta cu publicitate. A menţionat însă că abonamentul fără reclame va fi cel mai accesibil dintre platformele de streaming care nu au publicitate: 15,49 dolari pe lună în America, scrie Variety, citat de Pagina de media.

Reprezentanții Netflix au anunțat și cine va fi partenerul pentru vânzarea publicităţii.

"Ne face plăcere să anunţăm că am selectat Microsoft drept partener global pentru vânzări dar şi pentru partea de tehnologie în publicitate", au anunţat cei de la Netflix, pe pagina oficială a platformei.

"Microsoft are flexibilitatea de a inova atât în tehnologie, cât şi în vânzări, dar asigură şi o bună protecţie a datelor abonaţilor noştri", notează Netflix.

Potrivit senatorului liberal Vlad Pufu introducerea reclamellor pe Netflix ar putea aduce grave prejudicii industriei media.

"Consider că publicitatea pe platformele de streaming cu abonament poate aduce grave prejudicii industriei media", spune Pufu.

Piaţa media ar fi destabilizată, pentru că "astfel de platforme sunt declarate deja pe bază de abonament, iar veniturile sunt încasate direct în ţara lor de origine, în vreme ce în România au 2-3 reprezentanţi".

Comisiilor de media din Parlament vor discuta anunțul făcut de cunoscuta platformă de streaming.

×
Subiecte în articol: Netflix reclame
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close