Antena 3 CNN Actualitate News Magazine. Ce efect are Superluna asupra zodiilor

News Magazine. Ce efect are Superluna asupra zodiilor

News Magazine. Ce efect are Superluna asupra zodiilor
26 Sep 2015   •   11:13
În noaptea de 27 spre 28 septembrie are loc un fenomen astronomic rar, urmând ca din emisfera occidentală să poată fi văzută o eclipsă de Lună în timp ce astrul nopții se află la perigeu, adică la cea mai mică distanță față de Pământ a orbitei sale, condiții în care va fi cu aproximativ 14% mai mare pe cerul nopții, fenomen botezat de media drept "Superlună", conform NASA. Astfel, Europa, Africa, America de Nord și America de Sud vor fi martorele unei eclipse totale de Lună ce va dura mai mult de o oră.
 
Dar evenimentul are şi un impact astrologic. Astrologul Nicoleta Svârlefus a fost în platoul emisiunii "News Magazine" şi a explicat care sunt efectele acestui fenomen.
 
"Nu ştim dacă e de bine sau de rău, e în funcţie de fiecare şi de schimbările pe care le-a făcut fiecare. Cert este că în acest moment, odată cu eclipsa, se crează noi culoare pentru noi şi viaţa noastră. Schimbări de destin. Pentru că orice eclipsă are un impact major la nivel personal dar şi la nivel colectiv."
 
Astronomic: 
 
"Din punct de vedere astronomic, se aliniază Luna, Soarele şi Pământul. Luna intră în umbra Pământului pentru câteva ore, dar este special pentru că se asociază cu alte fenomene. Faptul că este Super Lună, adică este cea mai apropiată de Pământ. Apoi, faptul că este eclipsa finală dintr-o tetradă de eclipse. Se închide un ciclu, din acest punct de vedere. Apoi, faptul că este foarte aproape de echinocţiu. 
 
Astrologic:
 
"Se mai asociază şi cu alte fenomene astrologice. A ieşit Saturn din Scorpion, a intrat în Săgetător. Suntem la un final de ciclu, suntem la finalul unei etape. În acest moment se pot răsturna colaborărir, relaţii, alianţe. Mai mult decât să facem important este să fim conştienţi şi să ştim ce vrem să facem şi ce căutăm. Fiind pe axa Berbec - Balanţă, sunt afectate relaţiile de iubire dar şi parteneriatele. Dacă avem curajul să recunoaştem ce vrem şi ce căutăm, într-un mod cât mai diplomat, cu atât mai bine. Balanţelor nu le place să facă valuri, dar Berbecul este curajos, răzvrătit. Deci trebuie găsit un punct de echilibru."
 

×
Subiecte în articol: News Magazine zodii
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close