Antena 3 CNN Actualitate News Magazine: CNADNR - salarii regești pentru angajații care au îngropat drumurile

News Magazine: CNADNR - salarii regești pentru angajații care au îngropat drumurile

News Magazine: CNADNR - salarii regești pentru angajații care au îngropat drumurile
Sursa foto: Foto: pixabay.com
09 Iul 2016   •   16:46

Ultimii la drumuri, primii la sporuri de muncă. Compania de stat care administrează bugetele de transport pentru România îşi plăteşte regeşte angajaţii. Aceştia sunt recompensaţi cu sporuri imense atât de sărbători cât şi pentru evenimentele importante din viaţa personală.

România este pe ultimul loc în Europa la construcţia de autostrăzi. Ţara noastră are doar 700 de kilometri de autostradă, dar salariaţii companiei se bucură de foarte multe beneficii.

Toţi angajaţii de la CNADNR primesc tichete de masă, tichete cadou pentru angajate în valoare de 150 de lei de 8 Martie, tichete cadou de Paşti şi de Crăciun, 500 de lei pentru ei şi 300 de lei pentru copiii lor, tichete cadou în valoare de 150 de lei pentru ziua drumarului, dar şi tichete de creşă.

De altfel, fiecare naştere sau adopţie a unui copil este premiată cu 1.500 de lei. Iar de anul acesta angajatii CNADNR primesc si voucherele de vacanţă. De asemenea, unii dintre salariaţi primesc locuinţe de serviciu, echipamente, produse de igienă şi mâncare.

Culmea este încă că toate aceste sporuri uriaşe pe care le primesc salariaţii companiei de drumuri provin din banii şoferilor.

De la cei mai mici până la directorul general, toţi şefii încasează lunar indemnizaţie de conducere: 45% pentru directorul general dar şi pentru consilierul său, 40% pentru şefii de secţie şi pentru directorul adjunct, 30% pentru contabilul şef de secţie, 25% pentru şefii de atelier, 20% pentru şefii de sector şi 15% pentru şefii de echipă.

 

×
Subiecte în articol: CNADNR News Magazine
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close