Antena 3 CNN Actualitate Nicu şi Alexandra, soţii ucişi în propria casă la Bran, au fost înmormântaţi cu onoruri militare

Nicu şi Alexandra, soţii ucişi în propria casă la Bran, au fost înmormântaţi cu onoruri militare

Sute de oameni, rude, prieteni şi colegi de muncă i-au condus pe ultimul drum pe Nicu şi Alexandra, cei doi soţi ucişi în propria casă din Bran. Colegii lui Nicu, angajat la ISU Braşov, au venit în ţinută militară şi au depus coroane de flori.

de Ovidiu Stan    |    21 Ian 2023   •   13:08

Nicu a fost îmbrăcat în haine militare de paradă şi a fost înmormântat împreună cu soţia sa, Alexandra, cu onoruri militare. S-au tras trei salve în cadrul ceremoniei de la biserica din Şimon.

Anchetatorii iau acum în calcul varianta în care criminalul să fi avut un complice, respectiv un al doilea suspect despre care fratele victimei crede că ar fi chiar tatăl atacatorului.

"Noi familie avem o bănuială, la fel ca toată lumea şi toţi prietenii, în sensul că a fost ajutat pentru că e greu ca o singură persoană să facă toate aceste lucruri. Singura persoană care ar fi putut să îl ajute e tatăl lui. Altcineva nu e", a declarat fratele victimei.

Oamenii din sat, apropiaţii care au venit la înmormântare, spun că e posibil dacă procurorii au prelevat probe ADN şi iau în calcul un al doilea suspect, însă tot ce îşi doresc este să se afle adevărul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Tatăl criminalului de la Bran, declarații cutremurătoare: "Avea o agitaţie. Şi cu mine a fost agresiv"

Nicu şi Alexandra erau împreună din anul 2020 şi s-au căsătorit în vara anului trecut. Amândoi salvau oameni, el ca pompier, iar ea ca asistentă medicală la Spitalul de Copii din Braşov.

Motivul crimelor de la Bran ar fi fost, potrivit primelor informaţii, un teren pe care Nicu se certa cu vărul său, principalul suspect care a şi fost reţinut şi ulterior arestat preventiv.

Procurorii care se ocupă de caz au găsit în casa criminalului un bilet scris care le-a atras atenţia. Pe o foaie faţă-verso erau consemnate diverse lucruri, dar ceea ce le-a atras atenția era referirea la mama sa, despre care spunea că a ajuns în Rai și că el va ajunge în Iad.

Vezi şi: Ei sunt Nicu și Alexandra, soții uciși în această dimineață în casa lor din Bran. Ușa de la intrare fusese ”deschisă” cu toporul

Potrivit oficialilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, bărbatul şi-a recunoscut parţial faptele de când a fost reținut luni seara, mărturisind că i-a ucis pe cei doi soţi cu un cuţit, fără a face referiri și la loviturile de topor, pe motiv că avea un conflict mai vechi cu bărbatul, care îi era văr.

×
Subiecte în articol: crima de la Bran Brașov
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close