Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan: Mii de blocuri ilegale în Bucureşti | Demolarea ar fi sănătoasă ca oamenii să înţeleagă

Nicuşor Dan: Mii de blocuri ilegale în Bucureşti | Demolarea ar fi sănătoasă ca oamenii să înţeleagă

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că în Bucureşti există mii de blocuri ilegale, iar demolarea acestora ar fi "sănătoasă pentru ca oamenii să înţeleagă".

Nicuşor Dan: Mii de blocuri ilegale în Bucureşti | Demolarea ar fi sănătoasă ca oamenii să înţeleagă
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Adrian Ursu    |    12 Dec 2021   •   19:54

Nicuşor Dan a vorbit în conferinţa de presă despre un singur subiect: urbanism. În timpul declaraţiilor, a venit şi fraza trăsnet.

"Au fost construite, probabil de ordinul miilor, blocuri ilegale în Bucureşti. Şi o spun cu toată responsabilitatea. Din păcate, sunt zone în oraş care au fost dezvoltate total împotriva oricăror reguli şi care, după ce standardul de viaţă va creşte în Bucureşti, se vor transforma în nişte ghetouri.

Există 10-20 de situaţii litigioase în care s-au contestat autorizaţii, s-a cerut demolarea sau demolarea parţială a unor imobile construite. Ar fi foarte sănătos ca acest lucru să se întâmple pentru ca oamenii să înţeleagă că există o lege", a declarat Nicuşor Dan.

Care oameni? Oamenii care locuiesc în blocurile ilegale? Să îi pedepsim ca să dăm o lecţie planetei.

"Asta este logica domnului Nicuşor Dan, mi-e foarte greu să intru în logica lui. Oricum vorbeşte despre lucruri care nu sunt de foarte mare interes în acest moment. Vorbeşti despre oameni care stau în astfel de blocuri în condiţiile în care oamenii din Bucureşti nu au apă caldă şi căldură. Ce faci cu oamenii ăia care chiar te-au votat şi stau în blocuri legale?", a declarat Sarmiza Andronic.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan București
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close