Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini cu stilistul Marian Dârţă şi transexualul Naomi, filmaţi la o petrecere alături de minori (VIDEO)

Noi imagini cu stilistul Marian Dârţă şi transexualul Naomi, filmaţi la o petrecere alături de minori (VIDEO)

Noi imagini cu stilistul Marian Dârţă şi transexualul Naomi, filmaţi la o petrecere alături de minori (VIDEO)
03 Sep 2009   •   20:21

Au apărut imagini noi în care stilistul Marian Dârţă a fost filmat dansând lasciv la o petrecere la care a participat şi şeful reţelei care abuza copii din centre de plasament. Dârţă s-a întreţinut la chef cu transexualul Naomi, cu Marius Uşurelu dar şi cu un fost taximetrist.

Muzică arăbească, manele şi limbaj fără perdea. Acestea au fost ingredientele petrecerii date în cinstea unui tânăr care-şi serba majoratul. Sufletul chefului e chiar Marian Dârţă, care se dezlănţuie şi mimează o partidă de sex oral cu unul dintre bărbaţi. Au fost invitaţi mai mulţi adolescenţi, Marius Uşurelu şi transexualul Naomi.

Dârţă şi Naomi se îmbrăţişează şi se sărută spre deliciul audienţei. Momentul este savurat şi de Mişu Nicolae, zis Mişeta, capul reţelei de pedofili care a fost arestat pentru că ar fi abuzat mai mulţi minori din centre de plasament. Bărbatul vrea să surprindă momentul şi face fotografii.

Deocamdată stilistul Marian Dârţă a fost audiat ca martor la poliţie după ce au apărut informaţii că la petreceri ar fi participat şi minori din centre de plasament. Dosarul va fi trimis parchetului, săptămâna viitoare.



Observator

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close