Antena 3 CNN Actualitate Nou val de subprefecţi susţinuţi de PSD schimbat de Guvern cu persoane sprijinite de PDL

Nou val de subprefecţi susţinuţi de PSD schimbat de Guvern cu persoane sprijinite de PDL

Nou val de subprefecţi susţinuţi de PSD schimbat de Guvern cu persoane sprijinite de PDL
Sursa foto: Guvern
30 Oct 2009   •   11:12

Guvernul a decis schimbarea din funcţie a unei noi serii de nsubprefecţi susţinuţi de PSD şi numirea în astfel de posturi a unor persoane agreate şi sprijinite de PDL.
Guvernul a decis astfel ca subprefecţii susţinuţi de PSD Paul Popa (Botoşani) şi Aladin-Gigi Georgescu (Mehedinţi) să fie eliberaţi din funcţie, prin hotărâri aprobate în ultima şedinţă.
Printr-un alt set de hotărâri, Executivul a decis numirea în funcţia de subprefect pentru Raul Sebastian Tudoraşcu (Alba), Aurica Luchiniuc (Galaţi, a mai ocupat postul de subprefect până în martie 2009, când a fost trecut în postul de inspector guvernamental), Gorun Tiberiu Horaţiu (Gorj, fost purtător de cuvânt al PDL), Constantin Boloş (Maramureş, secretar executiv PDL), Constantin-Matei Lepădat (Mehedinţi) şi Marius-Adrian Burlănescu (Vâlcea, directorul societăţii Hervil).
Cristina Ecaterina Coruţ, până în prezent secretar general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, a fost reinstalată de Guvern în funcţia de subprefect al Capitalei, post pe care îl pierduse în iulie 2008, printr-o hotărâre a fostului Cabinet.
Guvernul a decis totodată ca Mariana Câmpurean, fost consilier general în Primăria municipiului Bucureşti din partea PSD, să fie eliberată din funcţia de subprefect al Capitalei, post pe care îl ocupă din martie 2009.
Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close