Antena 3 CNN Actualitate Nuoricum.ro, specialistul tău în creșterea legumelor

Nuoricum.ro, specialistul tău în creșterea legumelor

După o perioadă în care au consumat la întâmplare orice produs venit din import, românii au redescoperit modul de a mânca sănătos, din produsele produse în propria grădină sau provenite de la producătorii autohtoni.

Nuoricum.ro, specialistul tău în creșterea legumelor
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2021   •   15:36

Astfel, din ce în ce mai multe programe guvernamentale încurajează producția de legume și fructe autohtone, existând chiar anumite directive și recomandări privind distribuția acestora în marile lanțuri de hipermarketuri, cu marcaj dedicat privind proveniența.

Însă, odată cu pandemia de coronavirus, din ce în ce mai mulți români au decis să înceapă o viață nouă la țară, fie prin punerea la punct a gospodăriilor bătrânești, fie prin înființarea de mici ferme agricole, cu finanțare proprie sau guvernamentală. Nu mai punem la socoteală fondurile și axele de finanțare europeană, prin care orice întreprinzător poate accesa sume consistente pentru înființarea de ferme agricole legumicole sau pentru creșterea animalelor.

Toate acestea necesită însă puțină știință și produse omologate, tocmai pentru că agricultura zilelor noastre nu se mai bazează doar pe vreme și alți factori de mediu, ci și pe folosirea de produse profesioniste. În sprijinul tău vine acum site-ul Nuoricum.ro, dedicat exact micilor producători agricoli, cu produse destinate în special culturilor agricole.

De la semințe la utilaje agricole

Nuoricum.ro este o societate sută la sută românească, având o activitate dedicată de aproape două decenii în comercializarea produselor fitosanitare, cu tot ce înseamnă insecticide, produse erbicide, împotriva fungilor, alături de tratamente pentru semințe și îngrășăminte chimice.

De asemenea, compania comercializează semințe și substraturi pentru sere și culturi agricole, pentru o gamă largă de soiuri de roșii, ardei, vinete, castraveți sau ridichi, asta pentru a enumera doar câteva dintre ele.

Prin urmare, dacă ești legumicultor sau dorești să înființezi o cultură nouă de roșii, spre exemplu, ai la dispoziție o gamă diversificată de semințe omologate, cu toate tratamentele și informațiile necesare pentru obținerea unor culturi profitabile.

Folii și instalații pentru sere

Și, fiindcă spuneam că agricultura din ziua de astăzi nu se mai bazează doar pe vreme și pe condițiile de sol moștenite din străbuni, Nuoricum.ro vine în întâmpinarea horticultorilor cu soluții complete de amenajare a serelor și solariilor.

Acestea sunt menite să protejeze culturile de intemperii, cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă avem de-a face cu fenomene meteorologice extreme, precum furtuni puternice, ploi torențiale sau grindină, de mai multe ori pe an.

Din acest punct de vedere, ai acum ocazia să beneficiezi nu doar de semințe și îngrășăminte adecvate, ci și de folii profesionale, cu o rezistență de până la doi ani, alături de panouri speciale și sisteme de țevi pentru montarea solariilor.

Nu în ultimul rând, pentru a contracara perioadele de secetă, ai la dispoziție sisteme de irigare profesioniste, special concepute pentru culturile de legume.

Pe Nuoricum.ro poți comanda direct sisteme de pompare a apei, precum și de distribuție a acesteia, însemnând țevi, tuburi,  fitinguri și alte sisteme de prindere. Iar pentru cei care doresc să își ușureze munca în agricultură, aceștia au acum la dispoziție și utilaje agricole, precum motocultoare, motocositoare sau remorci dimensionate.

Contact:

[email protected]

[email protected]

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close