Antena 3 CNN Actualitate O colecție de modă pe tema tragediei din Colectiv stârnește furie pe internet

O colecție de modă pe tema tragediei din Colectiv stârnește furie pe internet

O colecție de modă pe tema tragediei din Colectiv stârnește furie pe internet
17 Dec 2015   •   16:01

O colecție de modă în memoria victimelor din Colectiv stârnește reacție de furie pe internet. Chiar dacă ea se vrea un gest caritabil.

Eugen Olteanu a pus pe catwalk mai multe modele îmbrăcate în pelerine anti-incendiu. "Va invitam sa vizionati secvente din catwalk-ul inedit al evenimentului Bucharest Fashion Week din acest sezon, editie pentru care am pregatit o colectie caritabila, in influente rock, cu scopul de a oferi victimelor de la clubul Colectiv un plus de ajutor si din partea noastra... Watch it now!", a scris Olteanu pe pagina sa.

Numai că unii nu au gustat deloc colecția și i-au cerut să o retragă.

"... asta a facut o prezentare de moda cu echipamentele folosite pentru arsi, asta daca tot vorbim de jeguri oportuniste care profita de tragedia ‪#‎colectiv‬. Eugene, ti-ai atins scopul, vorbim despre tine!!!", a scris o persoană pe Facebook.

"Gandeste-te de ce te injura oamenii, cere-ti scuze, retrage colectia, sterge postarea", i-a spus altul.

"Esti o mare Rusine pentru Romania! Adik faci haz DE Asa necaz? Adik fetele se imbraca Asa CA sa nu arda in club? Pe bune?", a fost o altă reacție.

"Felicitări, Eugene, m-ai făcut să am o epifanie religioasă. Oamenii ca tine mă fac să vreau mult de tot să cred că există un infern", scrie o tânără, pe Facebook.

Pozele de pe contul Bucharest Fashion Week au fost șterse între timp.


×
Subiecte în articol: colectiv
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close