Alertă în țară după ce o femeie din Timișoara a fost ucisă de iubit. Mesajul tulburator postat pe Facebook înainte să moară

de A.M.P    |    17 Mar 2016   •   00:27
Alertă în țară după ce o femeie din Timișoara a fost ucisă de iubit. Mesajul tulburator postat pe Facebook înainte să moară Foto: pixabay.com

Alertă în mai multe județe din țară. Un bărbat din Timișoara, care a declarat că și-a ucis iubita, este căutat de zeci de polițiști.

Femeia de 43 de ani a fost omorâtă marți noapte, în urma unui scandal. Dupa crimă, suspectul și-a sunat fratele ca să-i spuna ce a făcut. Apoi a amenințat, că se sinucide.

Bărbatul căutat de polițiști avea o relație de aproape doi ani cu Lavinia, dar în ultima vreme se certau des, își amintesc apropiații.

Dezamagită, femeia voia să se despartă de el. Scrisese pe Facebook că se simte singură și nimănui nu-i pasa de soarta ei. Iată ce a postat cu câteva ore înainte să fie ucisă: "Am doua creiere si nu am inima...chiar ma pot lauda cu asta....Aveam odata, dar a inghetat de mult si nu mai las nimic si pe nimeni s-o incalzeasca.....de ce sa risc??????"

Sursa: stirileprotv.ro

ExitPOLL
Parteneri
x close