Antena 3 CNN Actualitate O fetiță s-a întors de la gradiniță cu fond de ten pe față. Când a descoperit motivul, mama a luat foc

O fetiță s-a întors de la gradiniță cu fond de ten pe față. Când a descoperit motivul, mama a luat foc

O fetiță s-a întors de la gradiniță cu fond de ten pe față. Când a descoperit motivul, mama a luat foc
Sursa foto: foto: pixabay.com
09 Mar 2016   •   13:37

Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui a demarat, marti, o ancheta la Gradinita cu Program Prelungit nr. 9 'Veselia' din Vaslui, dupa ce o mamica a reclamat faptul ca fetita sa a fost lovita de educatoare, potrivit stirileprotv.ro.

Femeia sustine ca, in momentul in care a mers sa-si ia copilul de la gradinita, a observat ca aceasta este zgariata in zona fetei, educatoarea spunandu-i ca a fost lovita de un coleg. Mama a declarat ca fiica sa i-ar fi spus ca, de fapt, educatoarea a fost cea care a lovit-o, iar cand s-a uitat cu atentie, ar fi observat ca zgarietura este acoperita cu fond de ten.

"Este regretabil ceea ce s-a intamplat. Din primele discutii cu doamna educatoare reiese ca fost vorba de un accident nefericit. Dumneaei a incercat sa desparta fetita, care era intr-o altercatie cu un coleg din grupa, nu a lovit-o cu intentie. Se vor face verificari pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs acest incident', a declarat inspectorul general scolar Gabriela Placinta.

La randul sau, inspectorul scolar pentru invatamantul prescolar sustine ca, din primele cercetari, educatoarea nu ar avea nicio vina.

"Din cate o cunosc pe doamna educatoare, nu ar lovi sub nicio forma un copil. Din primele informatii, se pare ca ar fi vorba despre un conflict intre doi copii. Educatoarea nu a dat fetita cu fond de ten pentru a acoperi vreo urma (...), a folosit doar o crema, avand in vedere ca era vorba despre o zgarietura usoara", a declarat inspectorul scolar Zoe Popescu.

×
Parteneri
Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close