Antena 3 Actualitate O pacientă de 100 de ani care își dorea să moară a scăpat din masacrul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca

O pacientă de 100 de ani care își dorea să moară a scăpat din masacrul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca

18 Aug 2019   •   12:46
O pacientă de 100 de ani care își dorea să moară a scăpat din masacrul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca
Sursa foto: Foto: pixabay.com

O bătrână de 100 de ani care își dorea să moară a scăpat din masacrul de la spitalul Săpoca. Criminaul care a ucis patru pacienți şi a rănit alţi nouă a intrat în salonul femeii şi a lovit la întâmplare, dar miraculos, pe femeie nu a atins-o.

În salonul de femei a scăpat neatinsă o bătrână de 100 de ani care sâmbătă, spun surse din interiorul spitalului, se ruga să moară, potrivit observator.tv.

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie. 

Potrivit comisarul - şef Laurenţiu Pantazi, şeful IPJ Buzău, unul dintre pacienţi a intrat cu un stativ de perfuzii în două dintre saloane şi a atacat pacienţii. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close