Antena 3 CNN Actualitate O rachetă anti-grindină a explodat deasupra unor case din Valea Dulce, Prahova, fără a produce pagube

O rachetă anti-grindină a explodat deasupra unor case din Valea Dulce, Prahova, fără a produce pagube

O rachetă anti-grindină a explodat deasupra unor case din Valea Dulce, Prahova, fără a produce pagube
Sursa foto: racheta anti grindina
30 Aug 2009   •   22:33

În loc să risipiească norii ameninţători, o rachetă anti-grindină a băgat în sperieţi două familii din Valea Dulce - Prahova. Racheta a explodat deasupra caselor, după care resturile au căzut în curţile oamenilor. Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale importante, însă.

Oamenii abia se ridicaseră de la masă când o bucată din racheta antigrindină a căzut la nici 3 metri de ei. S-au speriat teribil şi chiar s-au aruncat la pământ de teamă.

Chemaţi la faţa locului, pompierii au constatat că racheta distrusă nu mai prezenta niciun pericol şi nu a produs nici victime.

Specialiştii de la Unitatea de Combatare a Căderilor de Grindină de la Ploieşti au stabilit că racheta fusese lansată din localitate Mehedinţa

Incidentul nu este primul de acest gen. În urmă cu 3 ani, o altă rachetă s-a prăbuşit în localitatea Breaza de Buzău - dar pe un teren agricol. În Prahova, funcţionează 6 staţii de lansare a rachetelor antigrindă, primele fiind lasate în 2004.

Antena 3

×
Subiecte în articol: explozie
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close