Antena 3 CNN Actualitate O tânără din Galați s-a plimbat cu autobuzul deși știa că este infectată cu noul coronavirus

O tânără din Galați s-a plimbat cu autobuzul deși știa că este infectată cu noul coronavirus

O tânără din Galați, infectată cu SARS-CoV-2 și izolată la domiciliu, s-a plimbat cu autobuzul.

O tânără din Galați s-a plimbat cu autobuzul deși știa că este infectată cu noul coronavirus
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Țigănilă    |    09 Ian 2021   •   15:55

Tânăra a plecat dintr-un sat aflat în apropiere de Galați și apoi s-a plimbat prin oraș pentru a rezolva diferite probleme. Polițiștii au aflat că a părăsit domiciliul și au deschis dosar penal.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Smârdan, cu ocazia verificării persoanelor aflate în izolare la domiciliu, au depistat o tânără, de 19 ani, din comuna Schela, testată pozitiv cu coronavirus, circulând în afara locuinței. În urma verificărilor, s-a stabilit că, din data de 3 ianuarie, aceasta ar fi rămas în izolare la domiciliu, unde locuia cu tatăl său.

S-a plimbat prin oraș deși știa că este infectată cu noul coronavirus!

În dimineața zilei de 7 ianuarie, cei doi ar fi părăsit locuința, deplasându-se cu un microbuz pentru transport public, la o agenție imobiliară, în municipiul Galați, pentru rezolvarea unor probleme personale, și ar fi revenit acasă în jurul orei 11.15, scrie Mediafax.

Polițiștii au întocmit dosar penal de zădărnicirea combaterii bolilor.

Coronavirus în România, 9 ianuarie 2021. Din nou un număr mare de cazuri de coronavirus

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.403 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În intervalul 08.01.2021 (10:00) – 09.01.2021 (10:00) au fost raportate 86 de decese (50 bărbați și 36 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

Citiți și: Alexandru Rafila avertizează: Testele rapide detectează și noua tulpină de coronavirus, dar nu fac diferența între tulpini

×
Subiecte în articol: coronavirus Galați
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close