Antena 3 CNN Actualitate Octavian Ursulescu, la un pas de moarte. A fost pe lista unui criminal celebru

Octavian Ursulescu, la un pas de moarte. A fost pe lista unui criminal celebru

Octavian Ursulescu, la un pas de moarte. A fost pe lista unui criminal celebru
Sursa foto: foto: Antena 3
10 Mar 2018   •   22:15

Părinții Mihaelei Runceanu, cântăreața ucisă la 34 de ani, au trimis o scrisoare anchetatorilor în care susțineau că și iubitul prezentator Octavian Ursulescu s-a aflat la momentul respectiv pe lista ucigașului artistei iubită de milioane de români.

Este foarte clar de ce erau vizați amândoi. Mihaela devenise numărul 1 în muzica ușoară românească, iar Octavian Ursulescu, prezentatorul multor spectacole în care a cântat Mihaela Runceanu "îi face o introducere foarte frumoasă, pe măsura valorii ei", se arată în scrisoarea respectivă.

Invitat în emisiunea "Se întâmplă în România", Octavian Ursulescu a fost vizibil șocat de această informație:

Octavian Ursulescu a povestit de unde ar fi putut să-l cunoască criminalul Mihaelei Runceanu:

Mihaela Runceanu a fost una dintre cele mai iubite cântărețe din istoria muzicii românești. Dispariția ei a șocat pe toată lumea. La fel și modul în care a murit.

Pe data de 28 octombrie 1989, Mihaela Runceanu participă la spectacolul-maraton de mare succes „Start Melodii’89”, care are loc la Sala Radio. Mihaela Runceanu are un succes fantastic fiind bisată de trei ori. De emoție, Mihaela va îngenunchea la aplauzele publicului. Acesta este ultimul spectacol susținut de Mihaela Runceanu. Pe 30 octombrie 1989, a apărut la Electrecord, "Pentru voi, muguri noi", cel de-al treilea disc al artistei.

Pe 1 noiembrie, în jurul orei 1:00 a.m., Mihaela Runceanu este asasinată în garsoniera sa din București situată pe Șoseaua Mihai Bravu. Pe data de 2 noiembrie, la doar 36 de ore de la comiterea crimei, Daniel Cosmin Ștefănescu este prins și arestat. Pe 4 noiembrie 1989 Mihaela Runceanu este înmormântată la cimitirul „Dumbrava” din Buzău.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close