Antena 3 CNN Actualitate Olga făcea autostopul și s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. În această seară adevărul grotesc a ieșit la iveală: "Eram doar noi doi!"

Olga făcea autostopul și s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. În această seară adevărul grotesc a ieșit la iveală: "Eram doar noi doi!"

Olga făcea autostopul și s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. În această seară adevărul grotesc a ieșit la iveală: "Eram doar noi doi!"
29 Iul 2019   •   00:10

Olga Filip, care predă de mulţi ani la clasa de cusături tradiţionale a Şcolii Populare de Artă Olt, o clasă externă care funcţionează în localitatea Dobrosloveni (localitatea natală a Alexandrei), a declarat că a avut un şoc în momentul în care a văzut la televizor fotografia principalului suspect, Gheorghe Dincă, din dosarul de dispariţie a Alexandrei Măceşanu, scrie Adevărul.

„Niciodată  nu mi-a dat de bănuit, deci nu… De la Caracal la Dobrosloveni eu am făcut naveta (n.r. - cu el) şi nu numai o dată. Ceilalţi nu mă luau până la Dobrosloveni, că-şi pierdeau clienţii de Slatina (n.r. - cursa este foarte scurtă, 5,5 - 6 kilometri). Şi el m-a luat de câteva ori. Zice: «Hai că eu merg până la Fălcoiu, mai merg cu o doamnă». Altădată mi-a spus: «Eu merg la Fălcoiu, mergeţi până la Dobrosloveni?».  M-am urcat atunci numai eu şi el, eu m-am urcat în spate, că de-asta mi-e frică, acum, numai de naveta asta“, a declarat femeia.

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close