Antena 3 CNN Actualitate Olt. 17 localităţi au rămas fără curent electric, din cauza ninsorilor

Olt. 17 localităţi au rămas fără curent electric, din cauza ninsorilor

Olt. 17 localităţi au rămas fără curent electric, din cauza  ninsorilor
Sursa foto: zapada
20 Feb 2009   •   14:03

Ninsorile abundente din sudul ţării, în judeţul Olt, au lăsat fără curent electric peste 17 de localităţi din judeţul Olt. Intervenţia echipelor de la Electrica este îngreunată de zăpadă şi viscol, anunţă Agerpres.
Potrivit purtătorului de cuvânt al CEZ Distribuţie Olt, Ştefania Ispas, localităţile fără energie electrică sunt cele din partea de sud a judeţului şi de la limita cu judeţul Dolj, unde vântul a făcut ravagii pe timpul nopţii.
În judeţul Olt, au fost afectate 260 de posturi de transformare, iar echipele CEZ Distribuţie lucrează în prezent la remedierea situaţiei, a adăugat Ispas.
Din cauza vântului puternic, mai mulţi copaci au căzut pe reţelele de distribuţie a curentului electric.
În noaptea de joi spre vineri, în partea de nord a judeţului Olt a plouat torenţial, iar în jumătatea de sud s-au înregistrat ninsori şi vânt puternic. Condiţiile meteorologice au provocat întreruperi în alimentarea cu energie electrică şi au îngreunat traficul rutier.
Aceeaşi situaţie este şi la Giurgiu. Opt localităţi au rămas, vineri, fără energie electrică, în urma căderilor de zăpadă şi a viscolului.
Potrivit directorului Sistemului de Gospodărire a Apelor Giurgiu, Dragoş Stoica, întreruperile de energie electrică s-au înregistrat în localităţile Buturugeni, Gostinu, Slobozia, Băneasa, Vlad Ţepeş, Puieni, Prundu şi Putineiu.
În prezent, echipele de intervenţie se află în teren pentru remedierea defecţiunilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: ninsori abundente
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close