Antena 3 CNN Actualitate Oltean fugit din carantină, dat în vileag de o prostituată pe care nu a mai plătit-o, la Arad

Oltean fugit din carantină, dat în vileag de o prostituată pe care nu a mai plătit-o, la Arad

Un bărbat de 33 de ani, din județul Olt, care trebuia să fie în carantină, după ce s-a întors dintr-o țară cu risc epidemiologic, a fost găsit de jandarmi la o pensiune din Arad. El a fost dat în vileag de o femeie care practica prostituția și pe care bărbatul nu a mai plătit-o.

Oltean fugit din carantină, dat în vileag de o prostituată pe care nu a mai plătit-o, la Arad
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    21 Noi 2021   •   16:44

Bărbatul a fost depistat de jandarmi la o pensiune din Arad, în urma unui apel la 112, efectuat de o femeie care a reclamat că bărbatul i-ar fi datorat o sumă de bani și nu mai vrea să-i înapoieze.

Jandarmii arădeni au mers la adresa indicată, au găsit acolo cele două persoane, iar în urma verificărilor au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip „coronavirus asociat” și avea obligația legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 30 noiembrie inclusiv.

În ceea ce privește scandalul dintre cei doi, pentru care femeia a sunat la 112, acesta ar fi pornit după ce bărbatul nu i-ar fi plătit serviciile sexuale oferite.

Jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat.

De asemenea, femeia a fost sancționată cu amendă de 500 de lei pentru „atragerea de persoane, sub orice formă, săvârșită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale”.

×
Subiecte în articol: oltean fugit carantină prostituata Arad
Parteneri
Lovitură înainte de alegeri: Apare un nou partid în România
x close