x close

Ortodocșii, ironizați printr-un mesaj al Parlamentului European. Mircea Badea: „Mi se pare cel puțin impropriu, dacă nu stupid”

29 Apr 2019   •   20:13
Ortodocșii, ironizați printr-un mesaj al Parlamentului European. Mircea Badea: „Mi se pare cel puțin impropriu, dacă nu stupid” foto: captura Antena 3

Au apărut mesaje șocante de Înviere, în care românii erau fie luați la mișto, fie erau transmise tot felul de considerații bizare. Pe pagina Parlamentului European, Biroul de Informare de la București, există un mesaj ironic adresat românilor cu ocazia Paștelui ortodox. 

„Fie ca... toți românii să meargă la votul pentru Alegerile Europene, pe 26 mai!”, a transmis Parlamentului European, Biroul de Informare în România pe pagina de Facebook. 

Mircea Badea- „Dacă cu un prilej religios lansezi îndemnuri la vot, mi se pare cel puțin impropriu, dacă nu stupid”. 

Virgil Guran, vicepreședintele PNL- „Avem probleme, ne batem printre partide, dar consider că, totuși, specificul nostru național, tradițiile nu sunt negociabile și nu-și poate permite nimeni să ne jignească sau să considere că tradițiile noastre, modul nostru de adresare nu este adecvat”. 

Citeşte mai multe despre:

mesaj Mircea Badea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati