Antena 3 CNN Actualitate Fost ministru liberal, transportat de urgență la spital după ce s-a înecat cu usturoi

Fost ministru liberal, transportat de urgență la spital după ce s-a înecat cu usturoi

Aflat în concediu pe litoral, Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor în Guvernul Victor Ponta a ajuns de urgenţă la spital, după ce s-a înecat cu o bucată de usturoi.

Fost ministru liberal, transportat de urgență la spital după ce s-a înecat cu usturoi
de Alexandra Dima    |    12 Aug 2021   •   12:24

Ovidiu Silaghi a avut parte de momente de cumpănă în noaptea de luni spre marți, 10 august, în jurul orei 2.00. Fostul demnitar a fost dus la spital, fiind într-o stare precară după ce o bucată de usturoi i s-a oprit în esofag.

Medicii s-au mobilizat și au reușit să-l repună destul de repede pe picioare pe fostul demnitar, scrie ziare.com.

„I s-a făcut o endoscopie și a fost chemat de acasă medicul endocrinolog, care nu era de serviciu. A fost foarte multă agitație, dar și mobilizare. Domnul ministru a plecat pe picioarele lui după câteva ore”, a declarat, sub anonimat, unul dintre cadrele medicale care era de gardă în acea noapte.

Directorul Spitalului de Urgență din Constanța a confirmat că este vorba despre un fost ministru al Transporturilor, dar nu a vrut să-i pronunțe şi numele.

În trecut, Ovidiu Silaghi a mai îndeplinit funcția de ministru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale în Guvernul Tăriceanu. De asemenea, a fost și europarlamentar în primul Parlament European și parlamentar PNL de Satu Mare.

 

×
Subiecte în articol: Constanța Ovidiu Silaghi
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close