Antena 3 CNN Actualitate Pagina de Facebook a USR Tineret, spartă de hackeri. "Să vedem cine mai râde acum, sexomarxiștilor trădători de neam"

Pagina de Facebook a USR Tineret, spartă de hackeri. "Să vedem cine mai râde acum, sexomarxiștilor trădători de neam"

În cursul nopții de miercuri spre joi pagina de Facebook a organizației de Tineret a USR a fost preluată de hackeri. Aceștia au schimbat imaginea de copertă și au postat mai multe mesaje zeflemitoare.

Pagina de Facebook a USR Tineret, spartă de hackeri. "Să vedem cine mai râde acum, sexomarxiștilor trădători de neam"
de Alexandra Dima    |    01 Apr 2021   •   13:04

Atacatorii cibernetici au reușit să preia controlul paginii de Facebook a USR Tineret puțin după miezul nopții. Ei au schimbat imaginea de cover cu una în care lansează amenințarea că în 21 de ore vor șterge pagina cu totul. "Să vedem cine mai râde acum, sexomarxiștilor trădători de neam" - este mesajul care tronează în fruntea paginii. 

De asemenea, au postat un mesaj în care spun că au închis grupul aferent paginii USR Tineret și i-au eliminat pe administratorii în drept. 

Nici imaginea de profil nu a rămas neschimbată, USR fiind acum scris - în mod ironic - cu litere rusești, aluzie la neomarxismul de care a fost acuzată, nu o dată, mișcarea politică. 

 

×
Subiecte în articol: usr tineret
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close