Antena 3 CNN Actualitate Panică la Tel Aviv. Un tânăr s-a apărat cu chitara de atacul palestinianului care a ucis un american

Panică la Tel Aviv. Un tânăr s-a apărat cu chitara de atacul palestinianului care a ucis un american

Panică la Tel Aviv. Un tânăr s-a apărat cu chitara de atacul palestinianului care a ucis un american
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Mar 2016   •   13:20

Un tânăr israelian şi-a folosit chitara pentru a se apăra de atacul cu cuţitul al unui palestinian, care s-a produs marţi seară chiar în timp ce cânta la instrument, pe o bancă de pe faleza din Tel Aviv, scrie DPA.

Liderul opoziţiei israeliene Isaac Herzog s-a întâlnit cu Yishay Montgomery, în vârstă de 26 de ani, miercuri dimineaţă la Tel Aviv, numindu-l 'erou' şi făcând apel ca israelienii şi palestinienii să se 'despartă' pentru a se pune capăt vărsării de sânge.

Un tânăr palestinian de 22 de ani din oraşul Qalqiliya, situat la nord-est de Tel Aviv, a atacat cu cuţitul mai multe persoane în suburbia Jaffa din sudul capitalei israeliene. El şi-a început atacul în vechiul port Jaffa, după care a mers pe faleza de la malul mării unde a ucis un american şi a rănit mai multe persoane.

'A sărit pe bancă şi a încercat să mă înjunghie cu cuţitul', a declarat Montgomery pentru site-ul Ynet. 'Am luat chitara şi l-am lovit cu ea în cap', a povestit tânărul. Agresorul a fugit apoi, fiind în cele din urmă împuşcat de poliţie.

Potrivit DPA, Yishay Montgomery i-a arătat chitara pe care a folosit-o pentru a se apăra lui Isaac Herzog. Conform agenţiei germane de ştiri, proprietarul unui magazin de instrumente i-a oferit o chitară nouă gratis.

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close