Antena 3 CNN Actualitate Un parc din București a intrat în reparații. Municipalitatea îşi propune ca de 1 mai lucrările să fie finalizate

Un parc din București a intrat în reparații. Municipalitatea îşi propune ca de 1 mai lucrările să fie finalizate

Un parc din București a intrat în reparații. Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că lucrările vor dura aproximativ două luni.

Un parc din București a intrat în reparații. Municipalitatea îşi propune ca de 1 mai lucrările să fie finalizate
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Feb 2024   •   23:32

Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat începerea lucrărilor de reparații la cuva lacului mare din Parcul Cișmigiu. 

Reabilitarea cuvei lacului mare, care nu a fost reabilitată de peste 50 de ani, va contribui la menținerea și îmbunătățirea infrastructurii parcului.

"Continuăm investiţiile în parcul Cişmigiu. Am început lucrările de reparaţii la cuva lacului mare, care nu a mai fost reabilitată de mai bine de 40 de ani.

Acolo unde este necesar se va interveni şi la apărările de mal care, din cauza infiltraţiilor, s-au erodat pe anumite porţiuni", a scris Nicuşor Dan, marţi, pe Facebook.



El a menţionat că Municipalitatea îşi propune ca de 1 mai lucrările să fie finalizate. 

15 locuri de joacă şi de fitness din parcurile administrate de Primăria Municipiului Bucureşti vor fi înlocuite complet anul acesta.

Astfel, în Parcul Herăstrău, ALPAB va monta echipamente noi în şase locuri de joacă şi încă unul în Băneasa - Herăstrău Ficusului, a scris edilul general, recent, pe pagina sa de Facebook.

În Parcul Carol vor fi trei locuri de joacă noi, în Parcul Tineretului două şi câte un spaţiu de fitness în Herăstrău, Bordei şi Circului.

"De 12 ani, niciunul dintre aceste spaţii dedicate copiilor nu au fost modernizate. Anul trecut, am finalizat 10 locuri de joacă şi 10 terenuri de sport în Cişmigiu, Tineretului, Bordei şi Circul de Stat", a precizat Nicuşor Dan.

×
Subiecte în articol: parc București lac Cişmigiu
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close