Antena 3 CNN Actualitate Parfumuri în valoare de peste 90.000 de euro, confiscate în Portul Constanţa

Parfumuri în valoare de peste 90.000 de euro, confiscate în Portul Constanţa

Parfumuri în valoare de peste 90.000 de euro, confiscate în Portul Constanţa
Sursa foto: port
25 Feb 2009   •   11:17

Mai mult de 1.800 de sticluţe cu parfum, de diferite mărci, în valoare de peste 90.000 de euro, au fost confiscate de vameşii din portul Constanţa Sud. Bunurile fuseseră trimise din Emiratele Arabe, iar destinaţia finală a acestora era o firmă din Republica Moldova, anunţă Mediafax.
Purtătorul de cuvânt al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, Cerasela Miron, a declarat că lucrătorii vamali de la biroul Constanţa Sud au descoperit parfumurile contrafăcute în urma unui control amănunţit asupra unui container care ajunsese în Portul Constanţa pe 23 februarie, la bordul navei Maersk Drury.
863 de sticluţe cu apă de toaletă erau marca Burrbery, în timp ce 959 de sticluţe cu apă de toaletă erau marca Lacoste. Potrivit poliţiştilor, există suspiciuni că parfumurile ar fi contrafăcute.
Valoarea de pe piaţă a acestor parfumuri s-ar putea ridica la 91.000 de euro. Autorităţile continuă să cerceteze acest caz. Parfumurile au fost reţinute de autorităţile vamale şi vor fi trimise pentru expertizare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close