Antena 3 CNN Actualitate Părintele Vasile Ioana, mesaj pentru credincioși de Anul Nou 2022: ”Unde este supărarea și întristarea?”

Părintele Vasile Ioana, mesaj pentru credincioși de Anul Nou 2022: ”Unde este supărarea și întristarea?”

Părintele Vasile Ioana le-a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Anului Nou 2022.

Părintele Vasile Ioana, mesaj pentru credincioși de Anul Nou 2022: ”Unde este supărarea și întristarea?”
Sursa foto: Facebook/Părintele Vasile Ioana
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Ian 2022   •   20:59

Părintele Vasile Ioana îi îndeamnă pe credincioși să se bucure, să creadă în Dumnezeu pentru a nu fi întristați și să-I ceară ajutorul atunci când se simt neputincioși.

„Vreau să rămâneți cu un cuvânt care să vă însoțească în tot anul 2022. Vă mulțumesc pentru urări tuturor și vă rog să puneți, în numele Domnului, în inimă acest cuvânt: ”Bucurați-vă pururea în Domnul și iară zi bucurați-vă!” E prea multă întristare, e prea multă supărare. Unde este supărarea și întristarea? Unde nu e Dumnezeu. Că Dacă e Dumnezeu e bucurie.

Îngăduința voastră să se facă știută tuturor oamenilor, căci Domnul e aproape. Adică să nu judecați pe nimeni, să fiți îngăduitori și buni. Nu vă împovărați cu nicio grijă. Filipeni 4:6: ”Și întru toate cu rugăciune și rugăciune cu mulțumire cererile voastre să fie arătate lui Dumnezeu.”

Cere-i lui Dumnezeu, pune-i lui Dumnezeu în față neputința mea. Nu vă îngrijorați și întru toate prin rugăciune, cu mulțumire, cererile voastre să fie arătate lui Dumnezeu. Și pacea Domnului, care covârșește orice minte, să vă păzească inimile voastre și cugetele voastre în Iisus Hristos. Pacea Domnului să fie cu voi, acum și în veci de veci, amin. Doamne ajută!”, a transmis părintele Vasile Ioana credincioșilor.

Mesaj pentru anul 2022! Vă rog din toată inima ca și în 2022 să stați aproape de Dumnezeu. El este soluția tuturor problemelor noastre! Nu uitați asta niciodată!

Posted by Părintele Vasile Ioana on Sunday, January 2, 2022

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close