Antena 3 CNN Actualitate Pasagerii avionului care a lovit un stâlp pe aeroportul Henri Coandă au plecat spre Budapesta, după 14 ore de aşteptare

Pasagerii avionului care a lovit un stâlp pe aeroportul Henri Coandă au plecat spre Budapesta, după 14 ore de aşteptare

Pasagerii avionului care a lovit un stâlp pe aeroportul Henri Coandă au plecat spre Budapesta, după 14 ore de aşteptare
Sursa foto: Pasageri
23 Aug 2009   •   11:22

Pasagerii aeronavei implicate în incidentul de de pe aeroportul Henri Coandă, din Capitală, au plecat duminică dimineaţa, spre Budapesta. Un avion al Companiei Malev a lovit sâmbătă un stâlp, în momentul în care era împins spre pista de decolare. Niciunul dintre pasagerii, aflaţí la bord, nu a fost rănit.

O parte dintre pasagerii cursei Malev a plecat spre Budapesta încă de sâmbătă. Cei mai mulţi însă au preferat să se cazeze la hotel şi să plece spre Budapesta abia astăzi. Transportul acestora a fost asigurat de oaltă cursă a companiei maghiare.

Aeronava Boeing 737 trebuia să decoleze spre Budapesta însă la ieşirea de pe platforma aeroportului, avionul a fost avariat, după ce a atins cu aripa un stâlp de pe platformă. Incidentul va fi analizat de o comisie de la Direcţia Generală de Control şi Investigaţii accidente din Ministerul Transporturilor.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close