Antena 3 CNN Actualitate Patru copii s-au înecat într-un lac artificial din judeţul Bacău

Patru copii s-au înecat într-un lac artificial din judeţul Bacău

Patru copii s-au înecat într-un lac artificial din judeţul Bacău
06 Aug 2009   •   21:25

Patru copii din localitatea Filipeni, judeţul Bacău, s-au înecat joi seară într-un iaz artificial din comună, informează Mediafax. Trupurile neînsufeţite ale copiior, cu vârste cuprinse între şase şi zece ani, au fost scoase din apă de către localnici.

Cei mici se întorceau de la bunicii lor şi s-au oprit la iaz în drumul lor spre casă. Potrivit ISU Bacău, o fetiţă a intrat în apă şi nu a mai reuşit să ajungă la mal. Ceilalţi trei copii au încercat să o salveze, însă nu au mai reuşit să iasă la mal.

Pompierii au fost anunţaţi în jurul orei 18:00, prin intermediul unui apel la 112, că patru copii s-au înecat într-un iaz artificial din satul Brad, comuna Filipeni, se arată în comunicatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Maior Constantin Ene" al judeţului Bacău.

Cei patru copii au fost găsiţi pe malul iazului de pompierii de la Garda de intervenţie a Detaşamentului de Pompieri Bacău, trupurile lor fiind scoase pe malul lacului de către localnici. Iazul este unul privat, are adâncimea de 4-6 metri şi o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, potrivit sursei citate.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close