Antena 3 CNN Actualitate Patru suspecţi, reţinuţi în cazul jafului armat de la depozitul de băuturi răcoritoare din Braşov

Patru suspecţi, reţinuţi în cazul jafului armat de la depozitul de băuturi răcoritoare din Braşov

Patru suspecţi, reţinuţi în cazul jafului armat de la depozitul de băuturi răcoritoare din Braşov
31 Oct 2009   •   09:46

Patru suspecţi în cazul jafului armat de la depozitul de băuturi răcoritoare din Braşov au fost reţinuţi. Ei vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Nu vor fi însă cercetaţi pentru omor deosebit de grav, ci doar pentru tâlhărie. Asta pentru că raportul medico-legal arată că moartea paznicului a fost patologică. Un bărbat a fost găsit mort la Săcele, după ce mai mulţi bărbaţi au tâlhărit magazinul de băuturi pe care acesta il pazea.

În urma unor percheziţii efectuate în oraşul Săcele, anchetatorii au reuşit să dea de urma suspecţilor. Poliţiştii susţin că la jaf au luat parte cinci persoane, însă doar patru au fost reţinute.

Anchetatorii susţin că hoţii cunoşteau bine zona şi ştiau exact când să atace: seara, când în depozit se numărau banii. Unul dintre cei patru reţinuţi a fost arestat în urmă cu o lună pentru furt din societăţi comerciale. După 29 de zile a fost însă eliberat. Oricum, dacă vor fi găsiţi vinovaţi, făptaşii vor fi cercetaţi pentru tâlhărie.

Poliţiştii îl caută acum pe cel de-al cincelea suspect, care a dispărut de la domiciliul său.

Antena 3

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close