Antena 3 CNN Actualitate Pensiune incendiată lângă Arad. Autorul nu a fost identificat

Pensiune incendiată lângă Arad. Autorul nu a fost identificat

Pensiune incendiată lângă Arad. Autorul nu a fost identificat
17 Iul 2016   •   12:07

Un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la pensiunea- restaurant 'Lir' din zona de agrement 'Trei Insule', situată în apropierea municipiului Arad, pompierii stabilind după primele cercetări că focul a fost pus intenţionat de o persoană necunoscută, a informat căpitan Geoge Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad. 

Incendiul a fost sesizat în jurul orei 2,00, la ora aceea în pensiune aflându-se circa 14-16 persoane, inclusiv personalul. 

Persoanele aflate în pensiune au ieşit din clădire şi au sunat la telefonul unic de urgenţă 112. Una dintre persoane a avut nevoie de îngrijire medicală, acuzând dureri la spate şi la picioare întrucât s-a rănit la ieşirea din clădire în momentul când a sărit peste un gard. 

'Detaşamentul de Pompieri Arad a trimis la faţa locului doi ofiţeri şi 16 subofiţeri cu două autospeciale, una de capacitate medie şi o alta de capacitate mărită; o autospecială de salvare şi intervenţie la înălţime, o autospecială cu motopompă, o autospecială SMURD şi câteva ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad', a declarat presei duminică, căpitan George Pleşca. 

Intervenţia pompierilor a durat aproximativ trei ore. 

Potrivit sursei citate, pompierii au constatat că incendiul a izbucnit în spălătorie, iar de acolo s-a extins la două camere ale pensiunii. Spălătoria şi bunurile din cele două camere la care s-a extins incendiul (paturi, mobilier etc.) au ars în incendiu. De asemenea, alte patru camere au suferit stricăciuni din cauza fumului. 

'În urma primelor cercetări efectuate de pompierii militari privitor la cauzele incendiului, s-a stabilit că focul a fost pus cu intenţie, de către persoane necunoscute', afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Arad. 

Cercetările continuă în vederea depistării persoanei (sau persoanelor) care au incendiat pensiunea-restaurant.

×
Subiecte în articol: pensiune Arad incendiu
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close