Antena 3 CNN Actualitate Pericole în liceu. Un elev, la un pas de moarte din cauza unei ferestre ruginite

Pericole în liceu. Un elev, la un pas de moarte din cauza unei ferestre ruginite

Pericole în liceu. Un elev, la un pas de moarte din cauza unei ferestre ruginite
Sursa foto: Elev liceu
13 Mar 2009   •   21:25

Pericol de moarte la Liceul CFR din Galaţi. Cadrul unei ferestre ruginite şi vechi de aproape 50 de ani a cedat, iar geamul s-a prăbuşit peste un elev în timpul orei. Băiatul a ajuns la spital în stare de şoc, cu tăieturi la mână şi cu lovituri la cap. Profesoara care se afla în clasă şi un coleg i-au acordat îngrijiri imediat băiatului. În urma incidentului, conducerea Inspectoratului Şcolar din Galaţi a demarat o anchetă.


Băiatul a fost imediat transportat la spital de către directorul şcolii. Acesta recunoaşte că geamurile erau foarte vechi. ?Şcoala s-a făcut în 1962. Suntem în program de reabilitare, am făcut până acum WC-urile băieţilor, WC şi băi la internat, urmează să facă acoperişul ţi tâmplăria, dar s-au oprit din cauza banilor?, spune directorul Constantin Ariton.


Din fericire, rănile băiatului nu au fost foarte grave. Cu toate acestea însă, elevul a rămas peste noapte internat în spital. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi consideră că acest incident este un semnal de alarmă şi că personalul administrativ al liceului ar trebui să verifice mai atent funcţionabilitatea pieselor învechite şi să ia măsuri dacă acestea se impun.


Familia elevului ar putea cere despagubiri liceului pentru fiul lor.


Antena 3

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close