Antena 3 CNN Actualitate Persoanele care au urcat cu forţa într-o maşină o tânără din Caracal au fost reţinute

Persoanele care au urcat cu forţa într-o maşină o tânără din Caracal au fost reţinute

Persoanele care au urcat cu forţa într-o maşină o tânără din Caracal au fost reţinute
05 Sep 2019   •   22:22

Cinci persoane au fost reţinute joi seara pentru lipsire de libertate după ce în cursul zilei au luat forţat de pe stradă o tânără de 20 de ani, din Caracal, pe care au urcat-o într-o maşină, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Citește și: Alertă! Tânăra răpită pe o stradă din Caracal, găsită de Poliție

Persoanele reţinute de poliţişti sunt o femeie şi patru bărbaţi din Băileşti (Dolj), printre ei fiind şi un tânăr care, potrivit unor surse, ar fi vrut să se însoare cu tânăra luată cu forţa de pe o stradă din Caracal.

"Cu privire la evenimentul produs astăzi pe raza municipiului Caracal, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a cinci persoane (patru bărbaţi şi o femeie) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate", a spus Cristian Grigorescu.

Joi după-amiaza, o femeie în vârstă de 20 de ani, din Caracal, urcată cu forţa într-o maşină, a fost găsită de poliţişti într-un autoturism, în trafic, la Piatra-Olt, după câteva zeci de minute de la primirea sesizării, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În maşina în care tânăra a fost urcată cu forţa se mai aflau patru bărbaţi, cu vârste între 21 şi 32 de ani, din Băileşti, judeţul Dolj, precum şi o femeie din judeţul Olt.

Persoanele aflate în maşină au fost audiate la sediul Poliţiei Caracal iar la finalul audierilor, fata urcată cu forţa în maşină a plecat iar cealaltă femeie şi bărbaţii au fost reţinuţi.

Poliţia a fost sesizată joi, la ora 12,50, de către o femeie din municipiul Caracal despre faptul că o fată a fost luată cu forţa de pe stradă şi urcată într-un autoturism, care a plecat în direcţia municipiului Slatina.

Tânăra de 20 de ani le-a declarat poliţiştilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său. Persoanele care au luat-o cu forţa de pe stradă ar fi urmărit să o căsătorească cu unul dintre bărbaţii din maşină, însă aceasta nu ar fi fost de acord.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close