Antena 3 CNN Actualitate Peste 12 hectare de vegetaţie, cuprinse de incendiu între Răşinari şi Păltiniş, în judeţul Sibiu

Peste 12 hectare de vegetaţie, cuprinse de incendiu între Răşinari şi Păltiniş, în judeţul Sibiu

Peste 12 hectare de vegetaţie, cuprinse de incendiu între Răşinari şi Păltiniş, în judeţul Sibiu
21 Iul 2012   •   23:07

O suprafaţă de aproximativ 12 hectare de vegetaţie a fost cuprinsă de un incendiu, între localităţile sibiene Răşinari şi Păltiniş, informează Mediafax. Focul s-a extins de la o fostă exploatare forestieră, iar pentru stingerea acestuia echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă intervin cu 10 autospeciale.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Silviu Albişor, incendiul se manifestă în zona de păşune, între localităţile sibiene Răşinari şi Păltiniş, iar echipajele ISU, ajutate de voluntari, intervin pentru a împiedica extinderea acestuia.
   
"Nu au fost înregistrate victime sau persoane care să solicite asistenţă medicală. Cu privire la suprafaţa afectată, aceasta este până la acest moment de aproximativ 12 hectare", a declarat Silviu Albişor.
   
El a precizat că iniţial o autospecială a ISU Sibiu a intervenit, alături de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, la un incendiu izbucnit la fosta exploatare forestieră din Răşinari, în jurul orei 14.00, apoi, după aproximativ o oră, a fost trimisă o altă maşină de intervenţie deoarece focul s-a extins rapid, fiind vorba despre vegetaţie şi lizieră.
   
Sâmbătă seară, pompierii intervin pentru stingerea focului cu zece autospeciale.
   

×
Subiecte în articol: incendiu vegetatie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close