Antena 3 CNN Actualitate Ploieşti. Patru bărbaţi au fost arestaţi, după ce au furat trei tone de combustibil

Ploieşti. Patru bărbaţi au fost arestaţi, după ce au furat trei tone de combustibil

Ploieşti. Patru bărbaţi au fost arestaţi, după ce au furat trei tone de combustibil
Sursa foto: petrol
19 Feb 2009   •   15:08

Patru bărbaţi care au sustras trei tone de combustibil cu ajutorul unei instalaţii artizanale au fost reţinuţi de jandarmi, anunţă Agerpres. Produsul petrolier furat a fost predat societăţii Conpet SA Ploieşti.
Un echipaj de jandarmerie a observat, miercuri, două autoturisme care staţionau în zona unor conducte de transport combustibil petrolier. După aproximativ o oră, o autoutilitară a ieşit în viteză dintr-o curte amplasată lângă conductele menţionate, fiind urmată imediat de cele două autoturisme.
Jandarmii au intervenit pentru reţinerea autoturismelor. Aceştia au reuşit să oprească autoutilitara şi să îl imobilizeze pe şoferul acesteia. Pentru reţinerea celorlalţi doi, jandarmii au fost nevoiţi să tragă câteva focuri de avertisment.
În autoutilitară, jandarmii au descoperit trei rezervoare din material plastic armate cu platbvandă metalică, cu o capacitate de 1.000 litri fiecare, toate pline cu produs petrolier.
Cei trei şoferi de 38, 34 şi, respectiv, 25 de ani erau cunoscuţi cu antecedente penale.
De asemenea, jandarmii l-au identificat şi pe proprietarul curţii din care a ieşit autoutilitara. În aceeaşi curte s-a descoperit un furtun lung de aproximativ 30 de metri, care prezenta urme de produs petrolier.
Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close