Antena 3 CNN Actualitate Poliţist, bătut de un bărbat care juca barbut. Agresorul a fost eliberat (VIDEO)

Poliţist, bătut de un bărbat care juca barbut. Agresorul a fost eliberat (VIDEO)

Poliţist, bătut de un bărbat care juca barbut. Agresorul a fost eliberat (VIDEO)
09 Aug 2009   •   21:31

Un poliţist din judeţul Călăraşi, a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu o bucată de lemn. În timpul unei altercaţii cu mai mulţi tineri care jucau barbut pe şosea, un bărbat a devenit violent şi l-a lovit pe omul legii, după care şi-a descărcat nervii şi pe maşina de patrulare.

Poliţistul este internat la Spitalul Baltasar-Arseni din Capitală, cu mai multe traumatisme. În ciuda celor întâmplate, procurorii au decis ca agresorul să fie cercetat în stare de libertate.


Incidentul s-a petrecut la miezul nopţii, în timp ce poliţistul era în patrulare cu maşina, în localitatea Frăsinet, din Călăraşi. Totul a pornit după ce le-a cerut unor tineri care jucau barbut pe Drumul Judeţean 303, să elibereze şoseaua. Deranjat de cererea poliţistului, unul dintre ei a devenit agresiv.

?A fugit la o maşină, o Dacie argintie, a luat ceva din ea şi a venit spre mine, am observat că e o bâtă. Efectiv, nu mi-a venit să cred că vine să dea în mine?, povesteşte poliţistul.

Bărbatul s-a răzbunat şi pe maşina de patrulare. ?Am bagat în viteză să dau puţin mai în spate... moment în care am auzit o bubuitură. Dăduse cu sticla în maşină?, a spus poliţistul agresat.

Cu capul spart poliţistul a apucat să scoată pistolul şi să tragă în aer. A fost singura soluţie prin care a reuşit să-l îndepărteze pe agresor. Apoi, ajutat de câţiva oameni de pe stradă bărbatul a fost încătuşat şi dus la postul de poliţie.

"După aproximativ 10 minute au venit rudele lui. A devenit foarte agresiv, m-a mai lovit de două ori în burtă, în stomac", a mai spus poliţistul.

Agresorul a fost închis, dar numai pentru câteva ore, el fiind eliberat pe motiv că nu reprezintă un pericol public. Agentul bătut va mai rămâne în spital cel puţin o săptămână.



Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close