Antena 3 CNN Actualitate Omagiu pe două roţi pentru poliţistul mort

Omagiu pe două roţi pentru poliţistul mort

Omagiu pe două roţi pentru poliţistul mort
Sursa foto: Foto: VideoNews
25 Oct 2015   •   08:33

Sute de motociclişti i-au adus un omagiu poliţistului de 28 de ani care a murit după ce a căzut într-o groapă din Capitală. Oamenii au ţinut un moment de reculegere şi au aprins lumânări în locul în care unde poliţistul şi-a piedut viaţa. 

 
400 de motociclisti au participat la acţiunea de comemorare a poliţistului Bogdan Gigină, care a murit marţi seara după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă. Aceştia s-au adunat în faţa Academiei Militare de unde au plecat în coloana organizată către bulevardul Ştirbei Voda, la locul accidentului.
 
Coloana a fost flancată de motociclete ale Brigazii Rutiere, agenţii de politie având lipite pe parbriz fotografii cu colegul lor decedat. Cu toţii s-au oprit pentru a aprinde o lumânare pentru camaradul lor.
 
Şi bicicliştii din Bucureşti au organizat o acţiune similară în Parcul Izvor. 
 
Oamenii au mers sa aprindă o lumânare la locul accidentului, unde a fost pastrat şi un moment de reculegere. Apoi s-au deplasat la Brigada Rutieră a Capitalei şi la Ministerul de Interne, tot cu lumânări. Oamenii au fost deranjaţi că au fost urmăriţi la tot pasul de jandarmi
 
Ca şi motocicliştii, aceştia au atras atenţia că acţiunea nu este un protest, ci un marş de solidaritate.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close