Antena 3 CNN Actualitate Politiştii din ancheta lui Gabriel Oprea, intimidaţi de şefi

Politiştii din ancheta lui Gabriel Oprea, intimidaţi de şefi

Politiştii din ancheta lui Gabriel Oprea, intimidaţi de şefi
Sursa foto: foto: Agerpres
10 Oct 2016   •   18:36

Poliţiştii criminalişti care anchetează moartea lui Bogdan Gigina, agentul de circulaţie care îi deschidea drumul lui Gabriel Oprea şi care a murit căzând cu motocicleta într-o groapă din asfalt, au fost supuşi unor presiuni de nedescris din partea superiorilor. Ei au fost controlaţi repetat, în detaliu, aşa cum nu s-au mai desfăşurat alte controale până acum, scrie cancan.ro.

Corpul de control al Premierului a constatat, comparând mai multe controale făcute la diferite structuri din Ministerul de Interne, că niciunul nu se compară în resurse alocate şi viteza de acţiune cu cel făcut la Serviciul Omoruri, unde era anchetată moartea poliţistului Bogdan Gigină.

"Pentru efectuarea actiunii de control tematic de la nivelul DGPMB au fost desemnate 17 persoane pentru a controla o structura cu 44 persoane, desi numarul membrilor comisiilor de control din cadrul IGPR - Directia Control Intern, a fost, in general, de 2-4 persoane, existand un singur caz in care numarul acestora a fost de 16 persoane, caz in care structura controlata avea un efectiv de 102 persoane'', arată raportul Corpului de control al premierului.

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea Bogdan Gigină
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close