Antena 3 CNN Actualitate "Priviți-le chipurile. Merită tot respectul!": Ei sunt pompierii care au intervenit la incendiul de la rafinăria Petromidia

"Priviți-le chipurile. Merită tot respectul!": Ei sunt pompierii care au intervenit la incendiul de la rafinăria Petromidia

Ministerul Afacerilor Interne a postat pe Facebook mai multe fotografii cu o parte din pompierii care au intervenit la incendiul produs ieri la rafinăria Petromidia. Imaginile au ajuns virale.

"Priviți-le chipurile. Merită tot respectul!": Ei sunt pompierii care au intervenit la incendiul de la rafinăria Petromidia
Sursa foto: Facebook | Ministerul Afacerilor Interne, Romania
de Ioana Mircea    |    22 Iun 2023   •   19:50

Mai multe fotografii cu o parte dintre pompierii care au intervenit ieri la incendiul de la rafinăria Petromidia, au ajuns virale pe Facebook, datorită unei postări făcute de Ministerul Afacerilor Interne.

"Priviți-le chipurile, doar priviți-le chipurile...Ei sunt o parte dintre pompierii care astăzi au intervenit la stingerea incendiului de la Rafinăria Petromidia. Ei sunt o parte dintre cei care astăzi și-au pus viața în pericol pentru a împiedica o adevărată tragedie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vă prezentăm 14 fotografii cu o parte dintre acești eroi. 14 imagini cu oameni care merită tot respectul, admirația și aprecierea noastră! Tuturor pompierilor care au fost astăzi la Rafinăria Petromidia. Vă mulțumim!", este mesajul postat de Ministerul Afacerilor Interne pe pagina de Facebook.

Citește și: Primele imagini de la incendiul produs la rafinăria Petromidia. Muncitorii fug din calea flăcărilor

Postarea a strâns în mai puțin de o zi cinci mii de aprecieri și peste 600 de distribuiri. Amintim faptul că ieri, autoritățile au activat planul roșu de intervenție, la Petromidia. Unii pompieri au fost chemați din timpul liber, iar alții au venit din alte localități pentru a ajuta la stingerea incendiului.

×
Subiecte în articol: rafinaria Petromidia incendiu pompieri
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close