Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, după votul din Comisii: ”Băsescu-Boc-PDL din 2010-2014 azi se numesc Iohannis-Cioloș- PNL”

Victor Ponta, după votul din Comisii: ”Băsescu-Boc-PDL din 2010-2014 azi se numesc Iohannis-Cioloș- PNL”

Victor Ponta, după votul din Comisii: ”Băsescu-Boc-PDL din 2010-2014 azi se numesc Iohannis-Cioloș- PNL”
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Noi 2016   •   14:24

La scurt timp după ce Comisiile din Camera Deputaților au adoptat legea prin care salariile din educaţie şi sănătate cresc, Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis și Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

”Azi avem la Camera Deputaților un vot important - o creștere necesară, corectă și posibilă pentru cei care lucrează în Sănătate și Educație!

Bineînțeles Iohannis - Cioloș - PNL se opun, făcând ceea ce făceau Băsescu și PDL în 2012-13-14 și Iohannis- PNL în 2015!

De fiecare dată USL - PSD - ALDE am făcut ceea ce ne spuneau Băsescu, Boc, PDL, Iohannis, Ciolosș și PNL că nu se poate, că distrugem economia, căa sunt măsuri populiste etc. Și de fiecare dată s-a dovedit că noi am făcut bine și ei greșeau!

Băsescu-Boc-PDL din 2010-2014 azi se numesc Iohannis-Cioloș- PNL și mereu ne spun că nu contează ce vor românii că ei au sprijinul FMI, Comisia Europeană, Ambasadori etc. și sigur ei trebuie să ne conducă în continuare - că altfel ori ne bagă în pușcărie ori pur și simplu ne fac să "crăpăm"!”, a scris fostul premier pe Facebook.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close