Antena 3 Actualitate Potopul a făcut ravagii în ţară. Localităţi fără curent electric, gospodării inundate şi culturi distruse

Potopul a făcut ravagii în ţară. Localităţi fără curent electric, gospodării inundate şi culturi distruse

06 Iun 2012   •   07:24
Potopul a făcut ravagii în ţară. Localităţi fără curent electric, gospodării inundate şi culturi distruse
Sursa foto: Foto: Mediafax

Peste două sute de gospodării din Bistriţa-Năsăud au fost inundate după o ploaie torenţială de  câteva zeci de minute. 750 de hectare de teren cultivat au fost afectate de grindină. În judeţul Harghita, patru sate au rămas fără curent electric şi zece gospodării au fost inundate. Şi în Neamţ ploile au făcut ravagii.

O ploaie puternică de doar câteva zeci de minute a inundat peste două sute de gospodării din Căianu Mic, Spermezeu şi Zagra şi a distrus mai bine de 750 de hectare de teren cultivat.

Pârâiaşul care traversează cele trei localităţi s-a umflat în câteva minute şi a acoperit toate drumurile din sate, iar ambulanţă a fost oprită în mijlocul şoselei.

Sute de gospodării din judeţ au rămas fără curent electric.

Şi cele 3 sate ale comunei Boteşti din judeţil Neamţ au fost afectate de inundaţii. Până la venirea pompierilor oamenii au încercat să se salveze unii pe alţii din calea apei.

În Harghita, mai multe gospodării au fost inundate şi un pod a fost distrus.

În Covasna, 80 de gospodării şi peste 500 de hectare de teren agricol, păşuni şi fâneţe au fost inundate.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close