Antena 3 CNN Actualitate Poveste impresionantă! Medic salvat de la moarte de un tânăr ucis pe trecerea de pietoni

Poveste impresionantă! Medic salvat de la moarte de un tânăr ucis pe trecerea de pietoni

Poveste impresionantă! Medic salvat de la moarte de un tânăr ucis pe trecerea de pietoni
Sursa foto: Foto captura Antena 1
06 Mar 2016   •   19:52

De pe patul de spital, cei care au primit organele lui Cristi, adolescentul care s-a stins în urma unui accident de circulaţie, n-au cuvinte să-l preamărească pe eroul lor. Gestul familiei elevului a însemnat pentru ei o nouă viaţă. Inima lui Cristi bate acum în pieptul unui tânăr de 16 ani, iar ficatul a ajuns la un medic.

Reporterii Observator au stat de vorbă cu el, chiar la o zi după operaţia de transplant. Răzvan are lacrimi în ochi. Este medic ginecolog şi în mâinile lui viaţa începe. Acum, după transplantul de ficat, simte că şi el s-a născut din nou, la fel ca pruncii pe care-i aduce pe lume.

Medicul, momentan pacient, n-are cuvinte îndeajuns de multe să mulţumească tuturor celor care i-au dat o nouă şansă.

Cristi, o rază de lumină pentru mai mulţi bolnavi


Pentru el, Cristi, adolescentul care s-a stins noaptea trecută, după ce un şofer l-a izbit în plin, este un erou. Eroul salvator pe care-l va preţui toată viaţa. La fel o va face şi tânărul în a cărui piept bate acum inima lui Cristi.

Tânărul va începe o viaţă nouă şi poate va reuşi să-şi urmeze şi visul.

Operaţia, spun medicii, a decurs perfect mai ales că astfel de intervenţii, la vârste atât de fragede sunt rare. Emoţii au avut şi doctorii. Chiar şi vecinii de salon ai băiatului.

Însă Cristi, adolescentul erou, a fost rază de lumină pentru mai mulţi bolnavi. De la el medicii au prelevat inclusiv corneea, rinichii şi o parte din ţesutul osos.
Sursa: Observator



×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close