Antena 3 CNN Actualitate Premierul Dăncilă cere demisia șefului Poliției Române, Ioan Buda, după presupusa crimă din Caracal

Premierul Dăncilă cere demisia șefului Poliției Române, Ioan Buda, după presupusa crimă din Caracal

Premierul Dăncilă cere demisia șefului Poliției Române, Ioan Buda, după presupusa crimă din Caracal
Sursa foto: Foto: gov.ro
26 Iul 2019   •   21:04

Viorica Dăncilă a cerut demisia șefului Poliției Române, Ioan Buda, după neregulile constatate în cazul presupusei crime din Caracal. 

„E o tragedie cumplită care pe mine m-a marcat profund. E imperativ să se facă lumină în acest caz, iar cei care au greșit să plătească. Vreau să cer demisia șefului Poliției Române, Ioan Buda, a prefectului județului Olt, a șefului Inspectoratului Județean. Cred că trebuie să-și dea demisia de la cel mai înalt nivel până la ultimul responsabil. Cred că trebuie o analiză riguroasă a responsabilităților STS în acest caz. Trebuie ca domnul Iohannis să facă o analiză, toți trebuie să o facem și să luăm decizii stricte”.

„E inadmisibil să nu existe acuratețe în localizare în secolul XXI. E inadmisibil să nu răspundem la întrebări într-o situație dramatică de genul acesta. Referitor la acest sunt foarte indignată și cred că trebuie ca cine greșește să plătească. Eu mă voi ocupa personal de toți cei care nu mai au ce căuta în sistem. Nu mai trebuie să ne jucăm cu siguranța și viețile oamenilor. Cer șefilor de instituții să se comporte matur și să nu mai arunce vina una pe alții. Trebuie să-și asume partea de vină. Cei care au greșit trebuie să plătească”, a spus Dăncilă la Antena 3. 

 

×
Subiecte în articol: Dancila
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close