Antena 3 CNN Actualitate Președintele ALDE Dâmbovița: „Sunt puțin dezamăgit. Mă așteptam ca toată coaliția de guvernare să vină cu o singură propunere pentru prezidențiale”

Președintele ALDE Dâmbovița: „Sunt puțin dezamăgit. Mă așteptam ca toată coaliția de guvernare să vină cu o singură propunere pentru prezidențiale”

Președintele ALDE Dâmbovița: „Sunt puțin dezamăgit. Mă așteptam ca toată coaliția de guvernare să vină cu o singură propunere pentru prezidențiale”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
25 Iul 2019   •   18:08

Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița, s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că coaliția PSD-ALDE nu a ales un candidat comun pentru alegerile prezidențiale, spunând că o să vedem „o bătălie ca într-un restaurant, în care fiecare încearcă să-l lovească pe celălalt”. 

„Nu despre coaliție vorbeam că e ca bătaia în restaurant. Sunt puțin dezamăgit pentru că mă așteptam ca toată coaliția de guvernare să vină cu o singură propunere, astfel încât centru-stânga să aibă capacitatea să dea României un adevărat prezidențiabil. Și aici cred că, în baza mai multor informații, Călin Popescu Tăriceanu se califica din mai multe puncte de vedere, avea mai multe atuuri. 

Mă așteptam ca pentru această toamnă să vedem în ringul prezidențialelor doi combatanți, fiecare cu susținerea lui. În contextul actual, nu o să vedem o bătălie după reguli, ci o bătălie ca într-un restaurant, în care fiecare încearcă să-l lovească pe celălalt”, a spus Ionel Petre la Antena 3. 

×

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close