Antena 3 CNN Actualitate Presupus proxenet, lăsat în libertate după ce a tras cu arma în poliţişti

Presupus proxenet, lăsat în libertate după ce a tras cu arma în poliţişti

Presupus proxenet, lăsat în libertate după ce a tras cu arma în poliţişti
Sursa foto: Proxenet
14 Feb 2009   •   19:18

Patronul unui salon de masaj, care plasa prostituate, într-un hotel de lux din Capitală, a tras în poliţiştii, care au vrut să-l legitimeze. Omul a fugit, dar a fost prins, şi dus la secţie. Acum el este din nou liber. Pentru că nimeni nu a fost rănit, bărbatul nu e considerat pericol public.
Incidentul a avut loc ]n jurul orei 04.30, în faţa unui hotel de lux. Un poliţist şi doi jandarmi patrulau în zona, în civil, într-o misiune de rutina. Proxenetul tocmai primise o ?comandă? de la un barbat cazat în hotel. Cei doi au căzut de acord asupra preţului - 320 de lei, pentru un masaj total, aşa ca şi-a trimis fata la treabă şi a aşteptat cuminte în parcare.
Barbatul le-a atras atenţia poliţiştilor pentru că se plimba prin parcarea acestui hotel de lux şi plasa fluturaşi promoţionali în geamurile maşinilor parcate. Prin aceste pliante el populariza serviciile de ?masaj erotic? pe care fetele lui le ofereau clienţilor cazaţi în hotel. Bărbatul a fost somat sa se opreasca dar s-a speriat şi a fugit, nu înainte de a trage spre patrula
În fugă, barbatul s-a urcat peste o maşina oprita la semafor. Poliţiştii au avut noroc. Şoferul a demarat în tromba iar barbatul a fost prins şi dus la secţie pentru declaraţii. El le-a explicat poliţiştilor că a tras cu pistolul pentru că a crezut că sunt interlopi. A recunoscut că oferea servicii de masaj dar nu a vrut sa sufle o vorba despre prostituţie.
Barbatul este cercetat pentru ultraj, în stare de libertate. Pentru că nu a rănit pe nimeni nu e considerat pericol public. Poliţiştii spun că au probe pentru a-l acuza şi de proxenetism.

Observator

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close