Antena 3 CNN Actualitate Prima declaraţie a lui nea Mărin, infectat cu COVID: "Cred că am luat de la mare". Alex Velea şi Speak, în izolare

Prima declaraţie a lui nea Mărin, infectat cu COVID: "Cred că am luat de la mare". Alex Velea şi Speak, în izolare

Îndrăgitul nea Mărin a povestit la Antena 3 cum crede că s-a infectat cu conoravirus. Vedeta de la Antena 1 spune că a fost diagnosticată cu COVID-19, în urma unor teste efectuate mai multor colegi de emisiune, după ce unul din ei fusese, la rândul lui, depistat pozitiv. Nea Mărin se simte bine, în acest moment, este internat la Matei Balş, unde urmează un tratament care cuprinde şi antibiotice.

Prima declaraţie a lui nea Mărin, infectat cu COVID: "Cred că am luat de la mare". Alex Velea şi Speak, în izolare
de Cristi Popovici    |    05 Sep 2020   •   12:42

Îndrăgitul realizator spune că nu a avut simptome, s-a simţit bine în toată această perioadă şi a aflat diagnosticul după ce mai mulţi colegi cu care filma la o emisiune pentru Antena 1 au fost testaţi în masă.

"Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv. Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine. Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o sa fac un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez ca şi ceilalţi la domiciliu" - a fost declaraţia lui nea Mărin, aflat în dialog la Antena 3 cu Mihaela Bârzilă.

"Am făcut un sigur test joi, a ieşit pozitiv. La fel şi soţia. Am venit şi ne-am internat. Mi-au făcut nişte injecţii în burtă, mi-a dat un antibiotic mai uşor. Şi soţia este bine, fără probleme."

Nea Mărin spune că în toată perioada a fost atent cu sănătatea lui, s-a protejat tot timpul şi crede că s-a infectat la mare, când a intrat în contact cu mai mulţi copii.

Alex Velea, Speak şi iubita lui sunt în izolare

"Am purtat masca de dimineaţa până noaptea, am şi filmat cu viziera pe faţă. Cred că am pierdut totul de sub control la mare. Acolo, în zona aceea, erau mulţi copii care se apropiau de noi să le dăm autografe, să facă poze cu noi. Eu, crezând că aceşti copilaşi nu sunt infectaţi, am pus mâna pe unul din ei. Pe plajă m-am simţit în pericol, chiar şi pe stradă, pe unde filmam, copiii se adunau grămadă după noi."

"Toţi cei care au fost pe lângă mine au fost anunţaţi. În primul rând, vedetele pe care le-am avut la ultima filmare, Alex Velea, Speak şi iubita lui, toţi sunt acum în izolare şi se vor testa toţi."

"Părerea mea este ca lumea să se protejeze foarte bine. Nu ştiu cum e cu şcoala, cu începutul şcolii, şi eu mă tem, am nepoţi. Trebuie făcut tot ce este posibil să nu se îmbolnăvească şi copiii". - a spus Nea Mărin, în direct la Antena 3.

×
Subiecte în articol: nea Marin
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close