Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Albeni, acuzat că nu angaja pe nimeni fără să ia mită | Chiar şi buldoexcavatoristul a dat şpagă să fie angajat

Primarul din Albeni, acuzat că nu angaja pe nimeni fără să ia mită | Chiar şi buldoexcavatoristul a dat şpagă să fie angajat

Primarul din comuna Albeni, judeţul Gorj, este acuzat de procurori, într-un dosar cu multe acuzaţii, că nu angaja pe nimeni fără să ia mită. Mai mult, el ar fi primit şpagă chiar şi pentru a semna unele documente.

Primarul din Albeni, acuzat că nu angaja pe nimeni fără să ia mită | Chiar şi buldoexcavatoristul a dat şpagă să fie angajat
Sursa foto: Hepta | Face to Face / Bilderbox
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2022   •   21:12

Procurori au întocmit o întreagă listă a banilor pe care mai multe persoane au fost nevoite să îi dea primarului din Albeni, judeţul Gorj, ca să fie angajate.

3.000 de euro ar fi plătit un bărbat pentru a obţine postul de asistent medical comunitar în urma unui concurs şi a promovat concursul chiar dacă luase nota 5,61.

Anchetatorii mai spun că acelaşi primar ar fi primit o şpagă de 3.500 de euro de la un angajat al primăriei pentru a-l promova în funcţia de şef de serviciu.

De la un alt bărbat, primarul ar fi primit 12.000 de lei pentru a-l angaja ca buldoexcavatorist.

Nu în ultimul rând, edilul ar fi luat o şpagă de 5.500 de la un alt bărbat care ar fi dat banii pentru ca soţia sa să fie angajată ca şi consilier agricol în cadrul primăriei.

Anchetatorii au stabilit că primarul ar fi primit bani chiar şi pentru a semna decizii de acordare a stimulentului de risc.

Acum, primarul a fos trimis în judecată şi urmează ca instanţa să judece pe fond şi să stabilească dacă acuzaţiile aduse edilului se confirmă.

×
Subiecte în articol: Gorj Albeni primar
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close