Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Iaşi, ameninţat cu moartea: Sărbătorile de iarnă le veţi face în sicriu

Primarul din Iaşi, ameninţat cu moartea: Sărbătorile de iarnă le veţi face în sicriu

Primarul din Iaşi, ameninţat cu moartea: Sărbătorile de iarnă le veţi face în sicriu
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
24 Noi 2011   •   12:46

Primarul din Iaşi, Gheorghe Nichita a fost ameninţat cu moartea. Edilul a primit o scrisoare în care i se cere să anuleze o licitaţie privind concesionarea serviciului de termoficare. Până acum, există bănuiala că mesajul ar fi venit de la 250 de şomeri de la CET.

Mult stiamte domn primar Nichita, credem şi sperpm să citiţi această scrisoare şi să o luati in serios, este o scrisoare de avertizare. Dacă pe data de 1 dec 2011 nu anulaţi definitiv licitaţia privind concesionarea serviciului de termoficare din 20 decembrie anul acesta, noi vă promitem că sărbătorile de iarnă le veţi face sau în sicriu sau în puşcărie în cel mai bun caz”, se spune într-un fragment al scrisorii.

Scrisoarea nu a fost semnată, dar se spune în ea că mesajul ar fi din partea a 250 de foşti angajaţi de la CET Iaşi. Aceştia au trecut în somaj după ce o firma priată a preluat managementul centralei electrotermice. Primarul avea de gând să facă acelaşi lucru şi cu sistemul de distribuţie şi urma ca în luna decembrie să organizeze o licitaţie.

Primarul Gheorghe Nicihta spune că va continua procedurile legale pentru privatizarea serviciilor de distribuţie a energiei termice.

 


×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close