Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Predeal, condamnat la muncă în folosul comunităţii chiar în primărie

Primarul din Predeal, condamnat la muncă în folosul comunităţii chiar în primărie

Viceprimarul cu atribuţii de primar al oraşului Predeal, Sebastian-Constantin Fleşieru, și-a primit sentința, după un an de mers la tribunal.

Primarul din Predeal, condamnat la muncă în folosul comunităţii chiar în primărie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Feb 2020   •   17:01

Magistrații Curții de Apel Brașov l-au condamnat pe Sebastian-Constantin Fleşieru la un an de închisoare cu suspendare și o perioadă de supraveghere de doi ani, după ce a condus sub influenţa alcoolului.

Viceprimarul riscă acum să îşi piardă mandatul înaintea alegerilor locale din acest an. Pe parcursul termenului de supraveghere de doi ani, Fleşieru trebuie să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile și să achite 100 de lei cheltuieli de judecată, potrivit bzb.ro.

Edilulului i s-a permis chiar să aleagă dacă în cadrul Primăriei Predeal sau în cadrul Primăriei Braşov. În plus, Sebastian Fleşieru va fi obligat să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

De asemenea, instanţa l-a obligat pe inculpat să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.

Dacă nu respectă condiţiile stabilite de instanţă sau dacă va comite alte infracţiuni în perioada de supraveghere, Sebastian Fleşieru va trebui să execute anul cu suspendare.

Sebastian Fleşieru, este în proces şi cu PNL, care i-a retras sprijinul politic, speţă în care nu a fost emisă o sentinţă definitivă. De asemenea, la Predeal nu există nici primar (care şi-a pierdut mandatul în anul 2017), dar nici consiliul local.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close