Antena 3 CNN Actualitate Primele impresii de la concertul Madonnei: Înghesuială, praf şi toalete puţine (VIDEO)

Primele impresii de la concertul Madonnei: Înghesuială, praf şi toalete puţine (VIDEO)

Primele impresii de la concertul Madonnei: Înghesuială, praf şi toalete puţine (VIDEO)
26 Aug 2009   •   20:09
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Zeci de mii de oameni s-au adunat la concertul pe care Madonna îl susţine, în premieră, în România. Concertul din Parcul Izvor, descris ca fiind unul dintre cele mai spectaculoase evenimente mondene care vor avea loc în acest an, ar putea lăsa, însă, un gust amar în rândul spectatorilor.

Accesul în Parcul Izvor a fost permis spectatorilor începând cu ora 17.30, iar cei aproximativ 70.000 de oameni au venit să-şi ocupe locurile. Unii dintre ei şi-au cumpărat bilete pe ultima sută de metri.

Cu toate acestea, însă, primele impresii ale celor care au intrat deja la spectacol nu sunt tocmai încurajatoare. Mai mulţi spectatori ne-au trimis pe adresa de mail a site-ului câteva dintre problemele cu care s-au confruntat încă de la intrarea în Parcul Izvor.

Pe lângă aglomeraţia inevitabilă, organizarea evenimentului lasă de dorit. Primul obstacol de care s-au lovit fanii Madonnei a fost lipsa unor indicatoare cu ajutorul cărora să îşi ocupe mai uşor locurile pentru care au plătit bilet.

În plus, se pare că nu există nicio persoană care să verifice codul de bare de pe fiecare bilet, astfel că numărul celor prezenţi ar putea fi cu mult mai mare decât se aştepta, în pofida încasărilor.

De altfel, cu puţin timp înainte de concert, celebrii bişniţari vindeau bilete la suprapreţ în zona Parcului Izvor, solicitând pentru un tichet în zona Gazonului A nu mai puţin de 250 de lei. În acest timp, la casa oficială de bilete, "pitită" undeva în zona staţiei de metrou Izvor, mai erau încă la vânzare trei tipuri de bilete, preţurile variind între 120 de lei şi 800 de lei.

Oamenii dansează în... praf

O altă problemă o reprezintă lipsa unui gazon. Zecile de mii de fani sunt nevoiţi, astfel, să suporte norii de praf care s-au ridicat încă de la prestaţia DJ-ului britanic Paul Oakenfold care a deschis concertul. De altfel, imediat după Oakenfold, scena a fost spălată de praf.

Problemele nu se opresc, însă, aici. În tot Sectorul A, spre exemplu, nu există nicio toaletă.

Cât priveşte mâncarea, spectatorii sunt nevoiţi să se mulţumească doar cu hot-dog de la doar două tonete. Chiar şi pentru asta, însă, trebuie să aştepte minute în şir din cauza cozilor interminabile.


Există totuşi şi o parte bună, cel puţin până la apariţia Madonnei: locurile de unde spectatorii îşi pot procura răcoritoare sunt la tot pasul şi totul decurge fluent în această zonă.

Dacă ai surprins imagini de la spectacolul Madonnei le poţi trimite pe adresele de mail www.videonews.ro.

Iată câteva dintre imaginile primite:







Concertul susţinut de Madonna în Parcul Izvor este considerat cel mai mare eveniment muzical găzduit de România în ultimii ani. Regina pop este recunoscută nu numai pentru muzica sa, ci şi pentru show-ul total oferit publicului.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul "Sticky & Sweet", un turneu care a costat 30 de milioane de dolari.


Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Madonna concert probleme Parcul Izvor
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close